Vi tog til udstilling i Aars, meget tidligt Søndag morgen, godt 3 timers køretur, heldigvis er hundene vant til at køre i bil, og ved hvad der venter når vi når frem. Xenia deltog i Babyklassen, hendes allerførste udstilling, som hun tog i stiv arm, og med stor selvtillid, hun blev bedste Baby og skulle dermed i Store ring til videre bedømmelse. Sound deltog i Hvalpeklassen, hun har været med nogen gange, så hun viser sig glad frem, med høj haleføring, og hun vandt hvalpeklassen, og blev dermed Bedste hvalp, så hun skulle også videre til Store Ring. Min yngste datter Louise skulle vise hendes gamle hund på knap 9 år frem i Veteran klassen, og om ikke hun også vandt og blev bedste Veteran, og anden bedste tæve, hvor hun fik sit andet Cert, så skulle hun også i Store Ring. Min unge hanhund Heartbreaker deltog i Mellemklassen, og fik Exelent, med CK, blev bedste han, Bedst i Racen, også med Cert, Så videre til Store Ring med ham også.

Det er meget usædvanligt at skulle i Store Ring med hele 4 hunde.

Xenia gik i Store Ring som havde hun aldrig bestilt andet fuldstændig ligeglad med at de fleste af de andre hunde var kæmpe store, i forhold til lille hende, men udtaget som en af de 4 bedste blev hun dog ikke. Lizette min mellemste datter gik i Store Ring med Sound, og de klarede det begge rigtig fint men blev heller ikke udtaget blandt de 4 bedste, det er meget sjældent at en Dansk/Svensk Gårdhund bliver placeret, det er som regel pels racer, eller muskel racer dr bliver udtaget.Så nåede vi til gode gamle Lovesong, som Louise fremførte på smukkeste vis, de blev desværre heller ikke placeret.

Til sidst skulle jeg så i Store Ring med Heartbreaker, sammen med alle de andre gruppe 2 vindere, Og han gik ind med oprejst pande, og førte sig frem som en rigtig vinder, men jeg regnede ikke med at vi havde en chance, så udtog dommeren først 6 hunde hvor Heartbreaker var i blandt, så tog han 2 fra og da var vi 4 tilbage og dermed placeret blandt de 4 første, uhh så placerede han nr. 4, og nr. 3 vi holdt vejret, og så blev min smukke Heartbreaker placeret som nr. 2 det var så vildt, sikke en dag.