Hej. Jeg hedder Linda Kristiansen. Jeg har et hyggeligt opdræt af Dansk/Svensk Gårdhunde, lidt uden for Holløse ved Næstved.

Mine hunde er alle gode familiehunde og jeg lægger meget vægt på, at mine hunde skal have et super godt sind og være glade og imødekommende Gårdhunde.

Mine hvalpe vokser altid op indendørs som en del af vores familie, og de er altid glade, friske, og imødekommende.

Mine børn leger rigtig meget med hvalpene og de hygger sig med at sidde i sofaen med både de voksne hunde, når de ser fjernsyn, men specielt med hvalpene, da de jo er så søde. Så hundene er helt fortrolige med børn i alle aldre.

Jeg har haft Dansk/Svensk Gårdhunde siden 2003 og Jeg sætter en ære i at opdrætte hunde med et roligt sind og gode egenskaber for racen.

Jeg deltager ofte i alle tænkelige hundeudstillinger med mine avlshunde, for at de kan blive bedømt på alle aspekter, så kun de bedste gener bliver brugt til at avle på. Det er en af de aktiviteter som jeg sætter mest pris på, og vi gør det ofte til en familieudflugt for hele familien. Mange af mine hunde er i den forbindelse også indehavere af flere titler og certifikater, for at sikre kvalitet i mit opdræt.

Jeg er selvfølgelig medlem af Dansk Kennel Klub (DKK), samt Dansk Svensk Gårdhundeklub (DSGK) og er Uddannet og certificeret DKK opdrætter