Avl og Parring 

Jeg har gennem tiden fået opbygget en god stamme af godt arvemateriale på mine Dansk svensk gårdhunde. Derfor kan jeg nu tilbyde parringer af nogle of de fine hanhunde som jeg har i mit opdræt, samt hunde som jeg har avlsret på i henhold til aftaler med købere, og hunde som er udstationeret hos dedikerede søde familier.

Så hvis du har en fin tæve som du mener kan have potentiale til at få et fint kuld dansk svensk gårdhunde hvalpe, så er du velkommen til at kontakte mig med henblik på parring.

Alle parringer foregår under ordnede forhold og under opsyn, og jeg forbeholder mig retten til, uden yderligere begrundelse, at afvise en forespørgsel. En afvisning skal ikke tages personligt. Der kan være mange grunde til det. Som udgangspunkt vil en afvisning altid blive begrundet, og der er altid en god forklaring. Det kan være familiemæssigt, arvemasse, kropsbygning osv. Men i de fleste tilfælde er der ikke problemer med valget af parret, som skal parres.

Alle parringer sker i henhold til kontrakt som begge parter indgår i konsensus.

Du kan se de hunde som står til rådighed for avl under menuen Avl og Parring.