Køb af hvalp

Når du køber en Dansk/Svensk Gårdhunde hvalp hos os, får du en hvalp der er opvokset i vores hjem, som en del af vores familie. Den er meget præget på mennesker, og specielt på børn og den vil være vant til forskellige dagligdags lyde, fra støvsuger, fjernsyn, vaskemaskine, og andre lyde i husholdningen. Den vil i langt de fleste tilfælde også være mageligt anlagt med hang til at hænge ud i sofagruppen hvis den ser sit snit til det.

Den vil have været ude og prøve at køre bil og være vænnet til halsbånd og snor og den vil være vant til at komme ud i haven.

Hvalpen vil selvfølgelig have stambog hos Dansk Kennel klub, samt være registreret i dansk Hunderegister.
Din nye hvalp vil også være undersøgt af dyrlægen. Hvalpen vil være Chippet og have fået en sundhedsattest, samt være blevet vaccineret og fået ormekur.

Alle hvalpe sælges med købskontrakt, fra dansk Kennel Klub, så alle aftaler fremgår helt klart for os alle.

Hvalpen kan flytte hjemmefra, når den er ca. 8-9 uger gammel.

Din nye Dansk/svensk Gårdhunde hvalp vil få en hvalpepakke med, som kan hjælpe til en god start. Denne indeholder:

  • Foder til den første tid
  • Fodertønde
  • Godbidder til den første træning i dens nye hjem
  • Legetøj
  • et tæppe med, så den hurtigt kan føle sig hjemme hos dig.

 

Når du har fået din hvalp med hjem, er du altid meget velkommen til at ringe, hvis der er noget du bliver i tvivl om, eller gerne vil have hjælp til.

Du kan reservere en hvalp ved personlig henvendelse på telefon eller e-mail, Du kan også blive skrevet op til en fremtidig hvalp hvis vi ikke har hvalpe når du henvender dig.

Vi forbeholder os altid retten til at afvise salg af hvalpe hvis vi finder at kemien ikke passer.