Overraskelse på Zkrubbes: Ronjas Uventede Eventyr

Hej alle hundeelskere! 🐾 Vi har en spændende (og en smule uventet) nyhed at dele med jer fra Zkrubbes Kennel. Vores elskede Zkrubbes Aroniaberry, bedre kendt som Ronja, har overrasket os alle ved at blive mor til et skønt kuld hvalpe. Og lad os bare sige, at naturen havde lidt flere tricks oppe i ærmet, end vi havde forventet!

Historien er lige så sød, som den er uforudset. Vi havde ikke planlagt et kuld fra Ronja lige nu, men som det ofte sker i hundeverdenen, havde kærligheden en anden plan. 😅 Resultatet? Et vidunderligt kuld af hvalpe, der har bragt os mere glæde, end vi kunne have forestillet os.

Men her kommer twistet: Efter en omgang DNA-test (fordi vi elsker et godt mysterium, samt at vi skal kunne stå inde for vores avl), fandt vi ud af, at kuldet har to stolte fædre! Ja, du læste rigtigt – to! Thunder, vores stjerne, har vist sig at være far til syv af de små poder, mens Fendt, den altid charmerende, har bidraget med en enkelt lille hvalp til denne verden. 🕵️‍♂️💕

Vi må indrømme, at det hele har været en smule af en rutsjebanetur – fra den overraskende opdagelse af Ronjas graviditet til det spændende udfald af DNA-testene. Det har været en reminder om, at livet med hunde altid er fuldt af overraskelser og uventede glæder.

De små hvalpe er allerede begyndt at vise deres unikke personligheder, og det er tydeligt, at de har arvet deres forældres bedste træk. Fra Thunders intelligens til Fendts uforlignelige charme – disse hvalpe er bestemt noget helt særligt.

Nu hvor vi har fået styr på anerne og sikret, at hvalpene er sunde og raske, er vi klar til at præsentere dem for verden. De er nu officielt klar til at finde deres for evigt hjem. 🏡❤️

Hvis du er på udkig efter et nyt medlem til familien, der kommer med sin egen lille historie (og måske et twist eller to), så er dette kuldet for dig.

Livet hos Zkrubbes er aldrig kedeligt, og vi elsker hvert minut! Følg med for flere opdateringer, historier og selvfølgelig hvalpebilleder. 📸🐶

Galleri fotos taget d. 28. januar 2024