Lille for tidligt født hvlp

Livets veje er sommetider uransagelige, og det gælder også hos os, her hos Kennel Zkrubbe.

Sensommerens parringer, er faldet næsten så uheldigt ud som man håber aldrig sker. Men ikke desto mindre sker det for os alle sammen en gang imellem. Det er nok de færeste opdrættere som aldrig har oplevet det.

Zkrubbes Manica er desværre gået tom, så hun fik desværre ingen hvalpe denne gang, men jeg vil forsøge at få hende parret igen i hendes næste løbetid. Så håber jeg på et mere heldigt udfald.

Zkrubbes Xana fødte desværre alt for tidligt, og fik kun en enkelt lille bitte levedygtig hvalp, som indtil videre bliver hos os. 

Den lille pige blev født en uge for tidligt. Hendes mor var slet ikke klar til at føde og kunne slet ikke forholde sig til den ene lille bitte hvalp, og opfattede hende slet ikke som levedygtig, så hun passede slet ikke på hende og havde ikke noget mælk til hende. Den lille pige var så svag at vi bar rundt på hende eller overvågede hende 24 timer i døgnet. Hun var heldigvis viljestærk og sej og ville livet.
Jeg gav hende sonde de første par dage men med tynd mælk. Men ikke mere end at hun stadig var sulten nok til at sutte hos mor, og ganske langsomt fik mor mælk til hende, men kun ganske lidt til at starte med, men mængden øgedes heldigvis over de kommende dage.
De første dage tabte hun sig til 96 gram, og der blev hun den første uge, før hun begyndte at tage på, I tirsdags var hun kommet helt op på  1200 gram og hun er en rigtig lille fighter.

Så selvom livet sommetider er baskt, så er der lyspunkter som vi alle kan glædes over, og jeg ser nu frem til at Zkrubbes Wild Heart som bliver parret i sin næste løbetid, og så krydser jeg fingre for at det hele går som planlagt.