Solgt!

Hej, jeg er en lille dansk/svensk gårdhunde hvalp, og jeg drømmer om at finde min helt egen familie. Jeg er både fræk og sød, og jeg elsker at ligge i arm og blive nusset. Mit hjerte er fyldt med kærlighed, og jeg kan ikke vente med at dele det med nogen.

Alle mine søskende har allerede fundet deres nye familier, og nu er det min tur. Jeg søger en sød og rar ejer, der vil fylde min madskål og sørge for, at jeg aldrig går sulten i seng. Jeg drømmer om at lege og kæle i timevis, og jeg håber, at min nye ejer vil tage mig med på mange spændende ture.

Jeg er en lille charmetrold, som er klar til at bringe glæde og kærlighed ind i mit nye hjem. Jeg vil være den perfekte ven for både børn og voksne og vil med garanti fylde jeres hjerter med ubetinget kærlighed og smil.

Så hvis du er klar til at åbne dit hjerte og dit hjem for mig, så tøv ikke med at møde mig. Jeg venter spændt på at finde min nye ejer og bedste ven, og jeg er sikker på, at vi vil få en masse sjove og kærlige stunder sammen.