Jeg er nuser, jeg er kærlig, jeg er sød og jeg er særlig.

Der er nu kun lille mig tilbage fra Zivas kuld. som mangler at finde et kærligt hjem hvor jeg kan holde jul med en dejlig og kærlig familie. Jeg er naturligvis opvokset med masser af børn, og andre hunde omkring mig.

Jeg har altså en læbespalte som giver mig et helt unikt og nuttet udtryk i ansigtet, og det var da også lidt svært at patte mælk da jeg var helt lille, så derfor blev jeg flasket op af min omsorgsfulde ejer. Det er måske også derfor at jeg elsker at blive nusset og kælet med, og jeg er helt pjattet med at sidde oppe i favnen hos alle i min familie.

Når nu jeg har denne lille skønhedsfejl (selv kalder jeg det nu for en charme dims) Men så kan det altså godt være at min ejer er villig til at forhandle om prisen. Men du må altså ikke fortælle min ejer at det er mig som har sagt det vuf vuf.

Jeg har nu fået mig et godt hjem. Jeg glæder mig til at holde juleaften og hygge mig hos mine nye ejere vuf vuf..